LobyM

četvrtak, 15.07.2010.

Policijska represija na ulicama Zagreba

Zgražanje i nevjerica jedino je ćime bih mogla opisati što trenutno osjećam; a odmah potom kažem sebi ;pa zašto? Naivno je bilo vjerovati da će se stvari nakon prošlih hapšenja i brutalnosti policije promijeniti, naivno je bilo očekivati da će «pravna država» koje su puna usta svakog moćnika i «pravednika» konačno profunkcionirati.
Ali ovi ranojutarnji , današnji događaji nadmašili su apsolutno sve pa i najcrnje hipotetske scenarije!
Bolesna država kojom vladaju bolesni umovi, beskrupulozni kumovi, kriminalci, prevaranti , ratni profiteri,lažljivci, eto dobiva i svoj epilog ; silu nad vlastitim narodom da se zaštiti osobni položaj, izvor nekontrolirane pljačke, bogačenja sumnjivih likova koje svi mi plačamo.
Trebam li možda sutra ujutro očekivati tenkić pod prozorom pod zapovjedništvom her Flika? Ne bih se nimalo začudila.
«Pravna» je država po tko zna koji put pokazala svoju nemoć i licemjerje i opet je pokleknula, pala na koljena pred kriminalom: Bandit je očito pokupio dosta vrhnja( odakle mu toliko putra na glavi???) ali i drugi mjerodavni za izdavanje dozvola, oni iz ureda za prostorno uređenje, inspektori, vijećnici gradske Skupštine, suci koji otežu s donošenjem pravorijeka i sad se nema kud.
Ratni profiter- konobarčić Horvatinčić sada vedri i oblači, ruši i unagrđuje naš nekada prelijepi grad, a oni svi šute..... i šalju specijalce na narod. A i te specijalce mi plačamo. Zar su ti policajci došli s Marsa na privremeni rad u Zagreb, ili su im isprani mozgovi???(što je to???)ili su ucijenjeni?
Političari svi do jednoga zaboravljaju da ih mi plačamo, zaboravljaju da su oni tu radi nas a ne mi radi njih, zaboravljaju da se čaša prelijeva i opasno se bliži rubu. Samo još mala, mala kapljica i svi će otići u 3pm odakle su se i dotepli.
Zašto smo im uopće dopustili da nas već 20 godina tlače i ugnjetavaju, rasprodaju, stvaraju od nas sirotinju i sprdnju, no odgovor je samo jedan i stići će uskoro:
GRAĐANI ZAGREBA I CIJELE HRVATSKE
RECITE NE OVOJ KORUMPIRANOJ BANDI
RECITE IM – DOSTA JE BILO
IZAĐITE SVI NA ULICE I GRAĐANSKIM NEPOSLUHOM TRAŽITE SMJESTA OSTAVKU GRADONAČELNIKA BANDIĆA, CIJELE OVE NESPOSOBNE KRADEZEOVSKE VLADE,
TRAŽITE SMJENU KARAMARKA I SVIH KOJI SU DOPUSTILI DA SE VRŠI NASILJE NAD NARODOM!!!
Imamo pravo živjeti u pravednoj i demokratskoj državi a ona se zasniva na glasu i vladavini naroda!
- 13:45 - Komentari (40) - Isprintaj - #