LobyM

srijeda, 11.06.2008.

O SUSPENZIJI POLICIJSKOG INSPEKTORA



Eto nam još jedne blamaže , napada na moral i zdravi razum ( malog dijela !) pućanstva!
Inspektor zagrebačke policije, suspendiran je jer je podnio prijavu pritiv huškača, proustaškog i profašističkog samozvanog « umjetnika « Thompsona !!!
Kao građanka ove banana države, izražavam svoju najdublju rezignaciju, protest protiv maloumlja , kršenja elementarnih ljudskih prava i napose svoje gađenje prema pravosudnim i organima gonjenja, tj. policiji ! Da je ista tako učinkovita nebi nas svakodnevno pljačkali, ubijali, silovali, nebi slali specijalce jer sam pustila iz dišpeta malo glasniju muziku u 11 h navečer već bi se bavili onim za što je policija plačena ! Ali ne lezi vraže; kad napokon netko u službi reagira na provokacije i pošteno radi svoj posao, jednostavno ga onemoguće, izbace, jer je nepodoban !
Sad su mu našli bezbroj propusta u radu, upravo sada ?
Ako je čovijek i ranije griješio zašto ga nisu ranije i sankcionirali i udaljili sa radnoga mjesta ? Svi se to moramo zapitati. Zar je njegov najveći « propust « na poslu prijava protiv Thompsona ?
Sjetimo se samo kako je prošao onaj mladi policajac koji je prije nekoliko godina jurio za našim pijanim gradonačelnikom ?
Bio je suspendiran !
A sad se to dogodilo i inspektoru Josipu Gašparcu .
Jeste li vidjeli večeras na dnevniku HT-a snimke sa koncerta na trgu ? Može li mi netko reći da to nije istina ? Jeste li vidjelli balavce sa kapama na kojima se šepuri «U» a istovremeno odijevene u macije sa likom « heroja « Gotovine ? Imate li sad što za reći ili i dalje možete pljuvati po svemu što vaše zatucane glave ne žele vidjeti ?
To je slućaj kojim se obavezno mora pozabaviti i HHO i G. Banac !
Rončevič, Benko, što su oni ? Tko su oni uopće ? Lutke, obične lutke kojima manipulira mali diktator iz Širokog Brijega ob Savi ! Fujjjj!!!
Tko je slijedeći ? Ja, možda i Vi ????
- 20:26 - Komentari (82) - Isprintaj - #